jueves, 21 de enero de 2016

Comencem a preparar continguts!

Bon vespre!!
En el post d'avui explicarem com començar a preparar continguts relacionats amb les matèries que podem impartir. En el nostre cas parlarem de l'assignatura d'Economia de l'empresa de 2n de batxiller.
La primera passa que hauriem de fer és obtenir informació:
  • Us recomanem que consulteu el currículum de l’assignatura “Economia de l’empresa (2on Batxillerat). El podeu trobar a la plana web del WEIB. WEIB  Un cop heu entrat a la plana web del WEIB heu de clicar a: Normativa – Currículum de  les Illes   Balears – Consulta – Batxillerat (LOMCE o LOE) – Economia de l’empresa (pdf).  Aquí us facilitem el link: Currículum Economia de l'empresa (LOMCE). 
 
  • Com que l’assignatura que ens volem preparar és de 2on de Batxillerat, sabem que a més haurem de preparar als nostres alumnes per a la prova d’accés a la universitat (Selectivitat). Per això també us recomanem que consulteu els continguts d’aquesta prova a la plana web de la Universitat de les Illes Balears.Plana web UIB
    Un cop heu entrat a la plana web de la UIB heu de clicar a: Estudia a la UIB – Grau – Accés i admissió – Batxillerat – Informació de les matèries i models d’examen – Economia de l’empresa. Aquí podreu consultar els continguts que es demanaran a la prova. Aquí, us facilitem el link: Temes selectivitat Economia de l'empresa 


 Un cop sabem quins continguts ens hem de preparar, ara toca seleccionar la informació. Podem aconseguir la informació de molts recursos però ens hem de fixar molt bé que siguin fonts oficials.

Per exemple, documents referenciats amb bibliografia, llibres d’economistes, apunts que vam utilitzar quan cursàvem la nostra carrera universitària, documents o articles d’altres professors, etc.

Molts dels recursos els podem trobar per internet però hem de contrastar molt bé la informació. Un adjuntem unes quantes planes web d’economia que poden ser d’interès:

La biblioteca de la UIB disposa de una gran quantitat de material que ens pot ser d’utilitat. A la biblioteca de la facultat d’economia (edifici Jovellanos del campus) podem trobar una gran quantitat de llibres d’economia. A més, a la seva plana web tenen un cercador (DIALNET) on podem trobar molts documents i articles oficials que podem consultar online.

Els pròxims dies us seguirem guiant en aquest procés.

Bona nit!!


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario